Szabadáras támogatói jegy vásárlás

A "Sokkal többre születtél", és egyéb címmel megjelölt motivációs rendezvényeinken nem szedünk belépődíjat, hogy azok is részt vehessenek ezeken, akik anyagilag nem engedhetnék meg maguknak. Ugyanakkor, ezen programok utazási, terembérleti, hirdetési és egyéb költségeit nem tudjuk saját forrásokból fedezni. Csak abban az esetben jöhetnek létre újabb és újabb motivációs programok, ha akadnak, akik önként hozzájárulnak a rendezvények költségeihez.

Ha értékesnek tartod mondanivalónkat és munkánkat, segíthetsz, hogy minél többekhez eljuttassuk üzenetünket. Olyan összeget írj a "Felajánlott összeg" részhez, amit ezen űrlap kitöltése után jó szívvel el tudsz utalni nekünk!

A Támogatói jegyedet kipostázzuk a részedre, ezért kérünk, a küldött összeg ne legyen alacsonyabb 1000 forintnál. 

Ezen megrendelés egy szabadáras termék megvásárlásának minősül, melyért cserébe nem csak a jegyedet kapod meg, hanem kérésedre az összes motivációs rendezvényünk TELJES VIDEÓANYAGÁT rendelkezésedre bocsájtjuk. Ezen felül pedig, ha időben értesítesz bennünket részvételi szándékodról, bármelyik motivációs rendezvényünkre VIP helyet foglalunk neked, és a veled érkezőknek.

Köszönöm, hogy mellénk állsz ebben a munkában!

Urbán L. Tamás

Adatvédelmi irányelvünket ide kattintva tekintheted meg.

Szabadáras támogatói jegy (15)Szabadáras támogatói jegy (15)

0 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Az űrlap kitöltése után rövidesen egy e-mailt fogsz kapni az imént megadott címre, melyben megtalálod a bankszámlaszámunkat is, ahová utalhatod a jegy, általad meghatározott árát. Kérlek figyeld az email fiókodat!