Autoimmun Mentor Program kérdőív

Hamarosan újra indul az Autoimmun Mentor Program - az életmódprogram, ami a funkcionális medicina elvei mentén segít neked a krónikus tünetek visszafordításában, vitalitásod visszaszerzésében.

A program tematikájának frissítése kapcsán fel szeretnék tenni neked két fontos kérdést, hogy biztos legyek benne, mindenre kitértem a program tanításaiban.

Íme a kérdéseim:


1. Ha módod lenne egy funkcionális medicina elveit képviselő szakértővel 30 percet, négyszemközt konzultálni, mi lenne az a 2 kérdés, amit biztosan megkérdeznél tőle?


2. Van-e valami, ami kifejezetten foglalkoztat téged, vagy érdekel az Autoimmun Mentor Programról, de még soha nem kérdezted meg?


Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Az “Űrlap elküldése” gombra történő kattintással feliratkozol a MED Központ hírlevélsorozataként szolgáltatott kommunikációs folyamatra, ezáltal kifejezett hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy a MED Központ kezelje az adataidat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.

Feliratkozás után bármikor lehetőséged van a hírlevélről leiratkozni a levelek alján található "Leiratkozom" linkre kattintva.