Megrendelő lap
Bármely könyvelőprogram esetén

Az Adriana szolgáltatás igénybevételéhez kényelmes, papírmentes, online szerződéskötésre kerül sor.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

​Hogyan kaphatsz ingyen 4 órás oktatás?

es csomag választása mellé megrendeléskor 4 órás oktatást is vásárolsz (vagy az oktatást követő hónapon belül választanál éves csomagot), akkor annak díjából 2 havi díjnak megfelelő összeget jóváírunk.

Minden csomag esetén a 4 óra oktatás díja 79.980 Ft+áfa, de:

  • Korlátlan céges éves csomag esetén az éves csomag díjából jóváírunk 79.980 Ft+áfa összeget. Így a 4 órás oktatás ingyen van.

  • 20 céges éves csomag esetén az éves csomag díjából jóváírunk 79.980 Ft+áfa összeget.
    Így a 4 órás oktatás ingyen van.

  • 10 céges éves csomag esetén az éves csomag díjából jóváírunk 49.980 Ft+áfa összeget. Így a 4 órás oktatás díja mindössze 30.000 Ft+áfa.

  • 5 céges éves csomag esetén az éves csomag díjából jóváírunk 39.980 Ft+áfa összeget. Így a 4 órás oktatás díja mindössze 40.000 Ft+áfa.


Kiknek ajánljuk a 4 órás oktatást?

Ha nem egyedül, online oktató anyagokból, videókból szeretnéd megtanulni az Adriana használatát, hanem örülnél, ha egy szakértő tanácsadó kollégánk segítene az első cégek beállításában, és mindent megmutatna. 

Ha komplexebb céged is van (pl: egy webáruház 3 féle futárral és 2 féle bankkártyás fizetési szolgáltatóval, vagy ha a cégnek forint mellett devizabankja is van).

Nagyobb irodáknak mindenképpen javasoljuk, mivel több kolléga fogja használni az Adriana-t. A könyvelő iroda érdeke, hogy a kollégák minél kevesebb időt töltsenek a rendszerrel való ismerkedéssel, inkább gyorsan, hatékonyan a legjobb beállítási módokat tanulják meg egy tapasztalt Adriana tanácsadótól.