Örülök, hogy érdeklődsz AZ ÜLŐ EMBER KÍNJAI tanulmányunk iránt.

Kérlek, add meg keresztneved, e-mail címed, tudj meg mindent érthetően tanulmányunkból.

Mentsd meg szemed és gerinced!

Ha nem vagy benne biztos, hogy segít Neked, olvass bele:
„És mi a helyzet a munkával? Fogalmunk sincs. Naponta 8 órát dogozunk és ezen kívül még 1-2 órát akár mobilon is dolgozunk úgy, hogy az ez idő alatt ért terhelésről közben semmilyen tudomásunk nincs. Csak a munkanap végén tör ránk a megszokott érzés: ég a szemünk, fáj a fejünk, elcsigázottnak érezzük magunkat. A „visszereseknek” fáj a lábuk, a „gerinceseknek” fáj a medencéjük, gerincük, hátuk, nyakuk. Nyújtózunk, talán egy kis törzskörzést is végzünk, amitől kicsit múlik a kellemetlen érzés. Ha beállt a nyakunk, ropogtatjuk, forgatjuk a fejünket, de belül érezzük, tudjuk, hogy ez édeskevés. Azt sem tudjuk, hogy előre, vagy hátra kellene tolni a fejünket. Netán oldalra? Melyik az egészséges?"

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Amennyiben a hírlevélre is feliratkozol, a Szemfüles arra fogja használni az ezen a formanyomtatványon megadott információkat, hogy kapcsolatba lépjen veled, és heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, melyben alkalmanként marketing tevékenységet is folytat.

Bármikor meggondolhatod magad és leiratkozhatsz hírlevelünkről a tőlünk kapott e-mailek láblécében a leiratkozás linkre kattintva.

A Szemfüles a SalesAutoPilot rendszerét használja automatizált marketing tevékenységekhez. A feliratkozással hozzájárulsz, hogy a megadott adataid A SalesAutoPilot rendszerébe bekerüljenek további feldolgozásra a saját adatfeldolgozási tájékoztatójukban foglaltak szerint.

Szemfüles