"Kiút a pénzügyi problémákból" videótanfolyam

Hatalmas teher hullott le rólam mikor eljutottam oda, hogy a tizdefizetés nem jelentett végre terhet nekem, hanem egy teljesen új útra léphettem az anyagi élet területén.

Csodálkozva néztem szét magam körül mikor azt láttam, hogy ez a megoldás, mely mindig is ott volt a szemeim előtt, igazán, valóban működik. Ha megfelelő az indíttatás, akkor az Istennek tett anyagi áldozatom gyümölcsét, akár néhány perc, vagy néhány óra elteltével, máris megtapasztalhatom.

Újra és újra, többszörös áldást tapasztalhattam meg pontosan úgy, ahogy az a Bibliában meg van írva. Hosszú, hosszú évekig nem találtam a megoldást, és most ebben élek nap mint nap. Pontosan abban az áldásban, amit Jézus Krisztus az élete árán szerzett meg nekem a kereszten.

Több mint húsz év alatt összegyűjtött tapasztalatot és tudást rendszereztem témánként, mondtam bele egy kamerába a saját csodáimmal együtt, és ezt az értékes anyagot szeretném most megosztani veled.

Célom, hogy te ne kövesd el ugyanazokat a hibákat mint én, és mielőbb megtapasztald Isten áldását az anyagi életeden is.

Minden egyes témánál imádkozom érted.

Minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy Isten dicsőségére az anyagi életed, növekvő pályára lépjen végre.

A VIDEÓTANFOLYAM AJÁNLOTT ÁRA 3000 FT. AZ AJÁNLOTT ÁR AZT JELENTI, HOGY ANYIT FIZETSZ ÉRTE, AMENNYIVEL SZERETNÉL  HOZZÁJÁRULNI AZ ÉBREDÉS MISSZIÓ MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGEIHEZ,

KIADVÁNYAINK NYOMTATÁSI KÖLTSÉGEIHEZ,

EVANGELIZÁCIÓS ÉS ÉBREDÉSI RENDEZVÉNYEINK TEREMBÉRLETI, UTAZÁSI ÉS EGYÉB KÖLTSÉGEIHEZ.

Amennyiben most azonnal meg szeretnéd szerezni ezt az anyagot, hogy mielőbb változás indulhasson el az anyagi életedben, akkor csak annyi a teendőd, hogy kitöltöd és elküldöd az alábbi űrlapot, majd elutalod részünkre annak értékét.

Ha most még nem szeretnéd megnézni ezt a 11 témából álló összeállítást, hanem többet akarsz tudni róla, akkor KATTINTS IDE!

Adatvédelmi irányelveinket ide kattintva olvashatod el.

Kiút az anyagi problémákból (videósorozat) (12)Kiút az anyagi problémákból (videósorozat) (12)

3 000 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Köszönöm szépen, hogy pontosan töltötted ki az űrlapot, mert így fel tudom venni veled a kapcsolatot. Hamarosan egy e-mailt fogsz kapni, melyben minden további teendőt ismertetek veled.