Örülök az érdeklődésének!

A jelentkezése alapján egy kötetlen telefonbeszélgetés, és amennyiben szükséges egy további 1,5-2 órás online konzultációt követően közösen eldönthetjük hogyan tovább. Igyekezni fogok Önt 3 munkanapon belül felhívni.

Előre is örülök a beszélgetésnek.

Üdvözlettel:
Schlingloff Sándor

=====

A Sándorral való személyes együttműködés lényege - Összefoglaló:

Természetesen amennyiben indokolt és a feladat igényli, Sándor bevon további munkatársakat is, de ebben az együttműködési formában alapvetően egyedül dolgozik az Ön projektjén. Ennek egyértelmű előnyei, hogy az Önnek készülő marketing rendszer minden eleme az Ő szakértelmének és kreativitásának a szintjén, magas minőségben és rendkívül hatékonyan készül el. Olyan feladatok, amik a hagyományos, több szereplős munkafolyamatokkal hetekbe, nem ritkán hónapokba telnek, itt akár napok, de legfeljebb hetek alatt megvalósulnak. Nem csak a kommunikációs és a lektorálási körökből adódó idő- és minőségveszteség marad el, de az ezekből adódó teljes többletköltség is.

Az optimalizálással elérhető ideális eredményesség 60%-80%-át az általa készített első variációi is elérik. Ez rengeteg időt és pénzt takarít meg Önnek.

Heti elszámolás mellett, előre meghatározott terv mellett, maximális óraszám limittel, óradíj alapon dolgozik az alábbi standard díjak mellett:

Konzultációs óradíj: 35.000 Ft
Kivitelezési óradíj: 25.000 Ft
Projektmenedzselés: Egyedi megállapodás alapján.
Komoly, hosszútávú együttműködések esetén egyedi konstrukciók is kialakíthatók.

Amennyiben szeretne több információt a Sándorral való személyes együttműködésről, itt találja: http://marketingmegoldasok.hu/bizza-meg-sandort/  

=====

A jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot:

E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek, de határozott együttműködési szándékot jelez az Ön részéről. A további lépések megbeszéléséhez előreláthatólag 3 munkanapon belül telefonon fogom Önt keresni.