Élményesszencia Konferencia 2022 Jelentkezés

A regisztráció megkezdéséhez, első lépésként add meg az email címed:

(Amennyiben Tanulási Zóna tag vagy, most végzed a Zónaképzést, esetleg korábban már vásároltál tőlünk, akkor kérjük, most is a korábban megadott email címed használd!)

Ha nem találja a rendszerünk az email címed az aktív Zónaképzés vagy Tanulási Zóna tagok között, pedig rendelkezel valamelyikkel, akkor kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a szolgáltatásodhoz tartozó email címen.

Kérjük, mindenképp add meg az email címed, a regisztráció folytatásához.
Kérjük, a továbblépéshez fogadd el az irányelveinket.
  • Kijelentem, hogy az űrlapon valós adatokat adok meg!
  • Az űrlap kitöltésével vállalom, hogy részt veszek a konferencián és befizetem a részvételi díját! Ha erre valamiért mégsem lesz lehetőségem, akkor azt a lehető legrövidebb időn belül e-mailen jelentem a konferencia szervezőinek. Elfogadom, hogy amennyiben ezt nem teszem meg, vagy szeptember 26-a után mondom le a konferenciát, akkor a szervezők nem kötelesek visszatéríteni a befizetett pénzemet!
  • Hozzájárulok, hogy a konferencia szervezői, az űrlapon megadott elérhetőségemen a konferenciával kapcsolatban emailen vagy szükség esetén telefonon megkeressenek, információkat küldjenek számomra.
  • Hozzájárulok, hogy a konferencián fényképek és videók készüljenek rólam, amit a konferencia szervezői kizárólag a konferencia megtartásának igazolására, marketing célokra és publikációkban (internetes, vagy nyomtatott) való megjelentetéshez használhatnak fel!
  • Elfogadom, hogy a konferencia helyszínén a szervező által kiadott engedély nélküli reklám minden formája tilos, és a konferenciáról való azonnali kiutasítással jár.
  • Elfogadom, hogy a jelentkezés kizárólag az űrlapon megadott személy számára érvényes, más személyre csak a regisztráció módosításával és a szervező írásos jóváhagyásával ruházható át.
  • A regisztrációval elfogadom, hogy az Élményesszencia szervezője elutasíthatja a jelentkezésemet, amennyiben az üzleti vagy versenyérdeket sért.

   
A regisztráció megkezdésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket
és az Adatvédelmi tájékoztató tartalmát!