Írjunk róla! Csomagot rendelem meg

 

 

"Amíg csak magadnak bizonyítasz, az sem rossz. Mégis, az igazi csoda akkor történik, amikor másoknak mutatod meg.  És ők elhiszik neked. És ők követnek. És ők is elhiszik magukról. És ők is sikert érnek el. Ez óriási erő! Másokat lelkesíteni az egyik legcsodálatosabb dolog a világon!"

 

Kérlek töltsd ki az alábbi mezőket!

 

Jelen űrlap kitöltését követően egy mailt fogsz kapni, amiben egy jelszavat találsz és egy oldalt. A jelszó beírása után megnyílik az oldal neked, ahonnan le tudod tölteni az ingyenes tudásanyagot, megtalálod a zárt facebook csoport elérhetőségét. Még mindig nincs fizetési kötelezettség! Az oldalt átnézve el tudod dönteni, hogy megrendeled-e vagy sem. Ha igen, akkor megtalálod a fizetési instrukciókat!

 

A számla kiállításához szükségem van a számlázási címedre is, ha nincs cégnév, akkor írd, hogy "nincs"! Az e-mail cím olyan legyen, amit rendszeresen nézel, hiszen ezen kereszül tudunk kommunikálni.

 

Az általad megrendelt csomag ellenértékét az oldalon megadott adatok alapján tudod elutalni. Ha nem teszed meg, nem beszélünk, ha megteszed, akkor máris tettél valamit az egészségedért! 

 

 

 

 

 

 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!