Szeretnél megkapni a 30 napos Bikiniforma Kihívás programjából három, önmagában is igen értékes részt ajándékba?

Minden részben a Kihívás Pilates videóiból 1-1 "tornamorzsa" vár Rád: vagyis egy szuperhatékony popsi, néhány király "Hasmánia" és egy ritkán látott "Beachbody" gyakorlat :)! Emellé a 3-perces gondolkodásformáló, Győztes Észjárás videó hab a tortán, amely tartós eredményed záloga!
Kukkants bele és próbáld ki, minek is köszönheti a Program tavalyi három és idei 1. Csapatának 432 bátor Résztvevője az elért, lenyűgöző eredményeket!

Ahhoz, hogy személyes adataidat kezelhessük, szükségünk van kifejezett beleegyzésedre, amelyet itt tehetsz meg! Bízom benne, hogy ez sem rettenthet vissza a Mini-kurzus kipróbálásától :)!

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat: A lent található gombra való kattintással kifejezett hozzájárulásomat adom, hogy az általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat (email cím, keresztnév) az Ági Wellness Kft. (2028 Pilismarót, Alkotás u 5/b.) mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig. Hozzájárulok, hogy  e-mailben elküldje nekem a Kihívás ízelítő videótartalmait, a későbbiekben is számomra hasznos tippeket, ötleteket adhasson és tájékoztasson az Ágipilates egyéb programjairól.

Az adatkezelési tájékoztató részletesen itt található.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!