Megrendelés - Képes vagyok rá! sorozat

A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi 1 munkanapon belül.

Kettő vagy több könyv megrendelése esetén a házhozszállítás INGYENES!

Csak Pozitívan!

Segítsünk a gyermekünknek a pozitív látásmód kialakításában és megerősítésében. A könyv segítségével a gyermek egy reálisabb, optimistább gondolkodást tanulhat meg, ami idővel automatizmussá válik.

2 500 Ft x  db 0 Ft

Csak Rugalmasan!

A rugalmasság egyfajta "lelki immunrendszer”, amely megvéd az elveszettség és tehetetlenség érzésétől. Ennek eredménye a jobb fizikai és mentális egészség, jobb iskolai teljesítmény és erősebb emberi kapcsolatok.

2 500 Ft x  db 0 Ft

Csak Magabiztosan!

A könyv a reális, egészséges önértékelés készségének fejlesztését szolgálja, amelynek eredménye nemcsak jobb hangulat, jobb teljesítmény, jobb problémamegoldás, nagyobb kreativitás, hanem erősebb immunrendszer és jobb fizikai egészség.

2 500 Ft x  db 0 Ft

Csak Bátran!

A könyv utat mutat a személyes erő megtapasztalásához és fejlesztéséhez. A gyermek megtanul kiállni önmagáért és azért, amit helyesnek tart, lesz bátorsága új dolgokat kipróbálni, új barátokat szerezni, saját döntéseket hozni.

2 500 Ft x  db 0 Ft
Összesen: 0 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási módot!
Szállítási költség:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Simple info
Kérlek töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Adattovábbítási nyilatkozat bankkártyás fizetés esetén
A weboldalon kezdeményezett megrendeléssel (bankkártyás fizetés esetén) a felhasználó az alábbi nyilatkozatot teszi:

Tudomásul veszem, hogy az Almafa-Kiadó Kft (4481 Nyíregyháza, Szellő u 21) adatkezelő által a(z) ovisleszek.hu; almafakiado.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff