Jelentkezés EFT tanfolyamra

Kérjük, a fontos információk elolvasása után töltse ki az alábbi jelentkezési lapot!

Az alább felsorolt tanfolyamok közül válassza ki azt, amelyiken szeretne részt venni. Amennyiben 2 tanfolyamra egyszerre jelentkezik, a kedvezményes kombinációt jelölje be!

FONTOS INFORMÁCIÓK A JELENTKEZÉSHEZ:

 • A tanfolyami időpontokat és helyszíneket alább megtalálja
 • Trénerek: Takács Péter és Sághy Zsuzsanna
 • Jelentkezési határidő: A tanfolyami hétvégét megelőző csütörtök éjfél
  A jelentkezési határidő után történő jelentkezés esetén egy következő tanfolyami időpontban lehetséges a részvétel.
 • Tanfolyami díj befizetése: átutalással történhet a Díjbekérőn megadott számlaszámra. Készpénzes, helyszíni befizetésre nincs lehetőség.
 • Szíveskedjen gondoskodni róla, hogy a tanfolyam kezdete előtt 1 nappal (legkésőbb a tanfolyami hétvégét megelőző péntek 12.00-ig) megérkezzen a tanfolyami díj a Díjbekérőn szereplő számlaszámra (A Díjbekérőt a jelentkezését visszaigazoló levélben küldjük el). Ha az utalást elindította, de nem biztos benne, hogy beérkezik a pénze, küldje el e-mailben (info@humanharmony.hu), vagy faxon (+36-1/786-6104) a befizetést igazoló bizonylatot, legkésőbb a tanfolyami hétvégét megelőző péntek 12.00-ig.
   
 • Utaláskor a közleményben a beazonosításhoz kérjük, adja meg a résztvevő(k) nevét, és a Díjbekérőn szereplő tanfolyami kódot (pl: Kis Virág, TP-EFT1-130824).
 • Amennyiben valaki ajánlotta Önnek ezt a tanfolyamot, kérjük, hogy az Ajánlóra vonatkozó adatokat pontosan töltse ki, mert az Ajánló a következő vásárlásakor árkedvezményben részesül. Természetesen, amennyiben Ön is ajánlja valakinek tanfolyamainkat, Önt is kedvezményben részesítjük a következő vásárlása alkalmával.

 

FONTOS:
Szíveskedjen kitöltéskor a tanfolyam neve melletti jelölőnégyzetet bejelölni, ekkor a jelentkezési űrlap megmutatja az utalandó összeget!
A bejelölés hiányában sajnos nem tudja elküldeni a jelentkezését, és az űrlap hibát fog jelezni!

 

38 000 Ft
Összesen: 0 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Nettó végösszeg:
0 Ft
Áfa összeg:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!