JustME projekt portréfotózás 
Jelentkezési lap publikációt vállalók részére

"A “JustMe” projektben a többféle, felelős szerepekből szeretnék egy picit kitekinteni. Most nem üzletasszonyként, munkatársként, szakértőként, feleségként, vagy anyaként vagy jelen, hanem mindezeket egy pici időre félretéve nőként. A képekben kötelezettség és megfelelési kényszer nélküli érzelmi lenyomatokat fogalmazok meg, letisztultan, kellékek nélkül, irányított párbeszéddel, pózokat finoman instruálva."

Időtartam: 30 perc fotózás
Helyszín: szentendrei stúdió
2 előzetesen egyeztetett, általam választott ruhaszett
2 db retusált digitális fotó egyéni galériában átadva

A fotózás értéke: 68.800 Ft, ugyanakkor a JustMe projekt keretében DÍJTALAN!

Egyszerre 5 fő, egy napon és egymás után következő fotózása esetén most csak a stúdióbérlés és a sminkes díját fizeted te, a fotózás díjtalan. Stúdióbérlés: 10.000 Ft/fő, sminkes díja: 16.000Ft/fő.  Mindezért cserébe aláírással vállalod, hogy a rólad készült, bármelyik általam választott utómunkázott képek megjelenhetnek a weboldalamon, közösségi oldalakon, pályázaton, kiállításon, digitális és print média felületeken, és vállalod, hogy az általad megosztott képeken a The Story közösségi média oldalait és weboldalát  feltünteted.

Alkalmanként az első 5 fő jelentkező tölti meg az adott fotózási napot. Lemondás esetén értesítést kap a jelentkezés sorrendjében következő jelentkező. Ha feliratkoztál, de nem kerültél sorra, minden esetben kapsz értesítőt a következő fotózás napjáról!

A fotózásra az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. Kérlek vedd figyelembe, hogy az itt megjelölt napon és időpontban számítok a megjelenésedre. További részletekről, és lemondási feltételekről tájékozódj itt:  https://thestory.hu/justme-fotozas/

Várlak szeretettel! 

Andi Bartha / Photographer & Marketing Specialist
thestory.hu@gmail.com / +36305290062

The Story
thestory.hu

  

 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!