RendszerMarketing AKADÉMIA - Előregisztráció

A "Rendszer Marketing AKADÉMIA" munkavállalók és munkaadók számára is kiemelkedő lehetőségeket biztosít. A regisztrációs felületet az oldal alján, az összefoglaló információ alatt találja 

 

Munkaadóknak - Munkaerő és szakmai kompetencia integrálása a cégbe

Munkaadóként az akadémia tehát négy fő lehetőséget biztosít az Ön számára:

1) Hallgatók megnyerése általunk menedzselt gyakornoki munkára
- Gyakornoki fizetéssel (Részletek lent)
- Ösztöndíjjal (Részletek lent)

2) Meglévő munkatársai át- vagy továbbképzése, ahol a képzés gyakorlati része teljes egészében az Ön vállalkozásában zajlik.

3) Saját maga íratkozik be, ahol a képzés gyakorlati része, a munkatársak át- illetve továbbképzéséhez hasonlóan, teljes egészében az Ön vállalkozásában zajlik.

4) Fejvadászat - A képzés elvégeztével tovább bérelheti a gyakornokokat vagy igény szerint állandó állományba is veheti őket. Mindkét esetben kérheti a szakmai csapatunk konzultációs illetve projektmenedzsment szolgáltatását.

FONTOS: A fenti első három esetben Sándor és a képzést végző további szakemberek a gyakornoki munkát menedzselve, a képzés teljes 2-6 hónapos ideje att az Ön cégén dolgoznak. Ez önmagában nagyobb érték mint a teljes tandíj.

Alternatívák a díjazásra:

Ösztöndíjjal támogatja a hallgatónkat.
Ezt az opciót akkor érdemes választania, ha amúgy is munkatársat keres. Az ösztöndíj révén gyakorlatilag magához kötheti a hallgatónkat. (Az ösztöndíj fejében a hallgatónk vállalja hogy egy évig az előre meghatározott feltételekkel az Ön cégénél fog dolgozni) Teljes ösztöndíj esetében a teljes gyakornoki munka teljes menedzsment támogatással az Ön cégén kerül elvégzésre, így az ösztöndíjas támogatás legnagyobb előnye abban van, hogy a támogatott munkatárs konkrétan az Ön cégére kerül kiképzésre. A tandíj felett egy minimális gyakornoki fizetést is kell biztosítania a hallgató számára, mely 75%-kal alacsonyabb a rendes óradíjaknál.

Gyakornoki fizetést ad hallgatóinknak.
Ezt az opciót akkor érdemes választania, ha nem akar munkatársat felvenni és így a teljes menedzsment támogatást élvezve nagyjából mindegy Önnek, hogy ki dolgozik az Ön projektjén. A gyakornoki fizetés 25%-kal alacsonyabb a rendes óradíjaknál, ráadásul ebben az esetben is díjmentes a teljes management szolgáltatás. Ön akár csak részidőben is igénybe veheti a hallgatónk illetve a csapatunk munkáját, ebben az esetben azonban a gyakornoki feladat meghatározását a stratégiaalkotást és az ahhoz szükséges felkészülést Sándor személyes óradíjával külön számlázzuk.

 

Munkavállalóknak - Képzés és azonnali munkalehetőség

Akadémiánk 2-6 hónapos világszínvonalú gyakorlati képzést és egyben munkalehetőséget biztosít Önnek.

Képzés:
A "RendszerMarketing Akadémia" képzése során valódi projekteken dolgozunk, ahol az elvégzett munka után még a képzés alatt normadíjas fizetést kap. Az elméleti képzés emellett átfogó információs anyagok, a felkészültség hiányosságait pótló élő online oktatás és konzultációk képezik.

Munkalehetőség:
- A képzés megkezdésétől fogva a gyakornoki fizetést kap mely az egyes sikeresen elvégzett feladatok normaideje alapján kerül kifizetésre.
- A képzés sikeres lezárásával a "Marketing Megoldások" csapatához csatlakozva átlagon felüli fizetés mellett tovább dolgozhat és valójában tanulhat velünk, vagy elfogadhatja az akadémiát fejvadászatra használó cégek ajánlatát.

A képzés finanszírozása
Hallgatóként két lehetőség közül választhat:

A) Ösztöndíjra jelentkezik - Az ösztöndíj fejében Ön vállalja hogy egy évig az öszöndíjat biztosító támogató cégénél fog dolgozni. Ebben az esetben mivel részben vagy egészben szponzoráló cégek fedezik a képzés díját, az önereje mértékében jogosult a teljes gyakornoki fizetésre a fennmaradó ösztöndíjjal fedezett időre a mindenkori óradíj díj 15%-át kapja. Pl: 50% ösztöndíj 50% önerő esetén a mindenkori, a munkája feléért teljes gyakornoki fizetést kap a másik feléért a mindenkori  óradíj 15%-át kapja.
Amennyiben a teljes ösztöndíjat választja, a teljes gyakornoki időszak alatt csökkentett gyakornoki díjat kap, ami a normaidőre vetített mindenkori óradíj 15%-a.

B) Saját maga finanszírozza a képzést. - A Saját maga által finanszírozott képzéssel Ön NEM köteleződik el. Ez esetben a képzés teljes ideje alatt tartó gyakornoki munka fejében, a minőségi követelmények teljesítésével fizetést kap. (A fizetés az adott feladat normaideje alapján kerül kifizetésre a mindenkori standard óradíj 50%-ával számolva. Pl: FB Poszt csomag készítés (3 komplett szöveg, 3 kreatív) 1.5 óra

 

 

Előregisztráció - Kerüljön várólistára!

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti szándékát az akadémiai programban való részvételre. A jelentkezés véglegesítésére a mostani előregisztrációjának elbírálása után lesz lehetősége. Mivel a képzés rendkívül gyakorlatias és személyes, igen korlátozott létszámban folyik. Hasonlóan a gyakornokok és kiképzett hallgatók iránti céges érdeklődés is igen magas. Ennek megfelelően a jelentkezése várólistára, adott esetben elutasításra is kerülhet.

A képzés 2 hónapos kötelező szakaszának tandíja 1 MFt. A képzés hosszabbítható havi 400 eFt-os tandíj mellett, mely tandíj a meghosszabbított hónapok számával havonta 100 eFt-tal csökken. (400, 300, 200, 100 eFt/hó)

E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A következő oldalon lehetősége lesz megjelölni, hogy milyen lehetőség iránt érdeklődik.