Munkatársat biztosítunk

A koncepció lényege hogy olcsóbban, kisebb felelőséggel alkalmazhat jobban képzett szakembereket mint ahogyan azt a hagyományos alkalmazotti stáb fenntartásával tehetné.

Alapvetően három lehetőség közül választhat:

 1. Profi csúcs marketinges csapattal kíván dolgoztatni. - Ez az egyik legmagasabb színvonalú szolgáltatásunk, ahol a csapat vezetését többnyire Sándor maga végzi. Ebben az esetben kizárólag részidőben és megbízás alapon tudunk együttműködni, azaz nem kötheti le a csapatot folyamatosan.

  Kapacitás: Ez a lehetőség azonnal hozzáférhető.
   
 2. Általunk gyakorlatban is kiképzett, tehetséges, de egyelőre még könnyebben megfizethető munkatársat venne bérbe. A munkatársat rész vagy akár teljes időben is alkalmazhatja egy meghatározott időre vagy akár folyamatosan is. Ebben az esetben is kérheti Sándor konzultációs támogatását vagy akár teljes projekt menedzselését is.

  Kapacitás: Jelenleg előregisztrációkat fogadunk, és az igényeknek megfelelően bővítjük a csapatot
   
 3. Menedzselt gyakornok munkáját fogadná a legszívesebben. - Ebben az esetben a "RendszerMarketing AKADÉMIA" hallgatói Sándor és a tanári kar személyes menedzselésével dolgoznak az Ön projektjén. Ez a legköltséghatékonyabb megoldás a munkaerő szerzésre, szakértelem bevonására és egyben a legjobb lehetőség a fejvadászatra is. Teljes ösztöndíj esetén a teljes projektmenedzsment DÍJMENTES és a hallgatónk vállalja, hogy a képzés lezárását követően legalább egy évet az előre meghatározott feltételek mellett az Ön cégénél dolgozik.

  Kapacitás: Jelenleg előregisztrációkat fogadunk, és a igényeknek megfelelően veszünk fel újabb hallgatókat.

Az alábbi űrlap kitöltésével Ön nem vállal semmilyen elköteleződést, mindössze érdeklődését jelzi felénk. Érdeklődésének megfelelően néhány napon belül az aktuális lehetőségekkel visszajelzünk Önnek.

Kérjük most válaszolja meg az alábbi kérdéseket. Mindössze néhány perc az egész.

E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Az fenti gomb megnyomásával Ön jelzi felénk érdeklődését a marketing munkatársak közvetítése illetve bérbeadása iránt. Érdeklődése nem jár semmilyen kötelezettségvállalással.