ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT

KEDVES BARÁTOM!

A Rákász Gergely Baráti Kör tagjainak sokat adunk és egy kicsit kérünk tőlük. Ajándék jegyek, ingyenes koncertértesítők, exkluzív lemezajánlatok így kezdődik egy „rendes” hírlevélre feliratkozásra buzdító szöveg, és mindez természetesen nálunk is megvan. De évtizedek óta az a tapasztalatom, hogy a nyakatekert marketing trükkök helyett mindig jobban működik az őszinteség.

Miért jó mindkettőnknek, ha tartjuk a kapcsolatot? A videóban elmondom.

Szeretettel várom a klubban!


Baráti Kör

A Rákász Gergely Baráti Kör azokat a hallgatókat gyűjti össze, akik szeretik az élő hangversenyélmények különös varázsát. Olyan embereket, akiknek nem mindig van idejük a lapokat böngészni, hogy mikor lesz hangversenyem, de a korábbiakon már jól érezték magukat, és szívesen eljönnének a következőkre is.

Rákász Gergely Alapítvány

A Rákász Gergely Alapítvány határon túli kis településeken és szórványban élő magyar közösségeknek szervez hangversenyeket és fiatal tehetségeket karol fel. Minden megvalósult koncertre úgy tekintünk, mint egy-egy öltésre két elszakított nemzetrész között a művészet erejével.
Ha érdeklődik a munkánk iránt, fontolgatja, hogy részt vegyen-e benne, támogassa-e, iratkozzon fel erre a hírlevélre!
Hátha egyre szimpatikusabbak leszünk ahogy megismer bennünket!

KAPCSOLATTARTÁSI ADATOK MEGADÁSA

"Alulírott Rákász Gergely becsszóra ígérem, hogy adatait a törvényeknek megfelelően hétpecsétes titokként kezeljük. A GDPR-t komoly ügyvéd készítette, aki kétszer is a kezemre csapott, amikor a hétpecsétes titok kifejezést leírtam. De mégis sikerült..."
Az E-mail címmel probléma van, kérem ellenőrizze
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük tanulmányozza át az Adatkezelési Tájékoztatót és ha egyetért vele járuljon hozzá az adatkezeléshez. E-nélkül sajnos nem lehetünk barátok.

Kérem tanulmányozza át az Adatkezelési Tájékoztatónkat és Általános szerződési feltételeinket, amelyet ide kattintva tud megnyitni.