ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT

KEDVES BARÁTOM!

A Rákász Gergely Baráti Kör tagjainak sokat adunk és egy kicsit kérünk tőlük. Ajándék jegyek, ingyenes koncertértesítők, exkluzív lemezajánlatok és naprakész hírek a muzsika világából

Baráti Kör

A Rákász Gergely Baráti Kör azokat a hallgatókat gyűjti össze, akik szeretik az élő hangversenyélmények különös varázsát. Olyan embereket, akiknek nem mindig van idejük a lapokat böngészni, hogy mikor lesz hangversenyem, de a korábbiakon már jól érezték magukat, és szívesen eljönnének a következőkre is.

Rákász Gergely Alapítvány

A Rákász Gergely Alapítvány határon túli kis településeken és szórványban élő magyar közösségeknek szervez hangversenyeket és fiatal tehetségeket karol fel. Minden megvalósult koncertre úgy tekintünk, mint egy-egy öltésre két elszakított nemzetrész között a művészet erejével. Ha érdeklődik a munkánk iránt, fontolgatja, hogy részt vegyen-e benne, támogassa-e, iratkozzon fel erre a hírlevélre!

KAPCSOLATTARTÁSI ADATOK MEGADÁSA

"Alulírott Rákász Gergely becsszóra ígérem, hogy adatait a törvényeknek megfelelően hétpecsétes titokként kezeljük. A GDPR-t komoly ügyvéd készítette, aki kétszer is a kezemre csapott, amikor a hétpecsétes titok kifejezést leírtam. De mégis sikerült..."
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Az E-mail cím hibás, kérem ellenőrizze
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérem jelölje be ha elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatónkat. E-nélkül sajnos nem lehetünk barátok...

Kérem tanulmányozza át az Adatkezelési Tájékoztatónkat és Általános szerződési feltételeinket, amelyet ide kattintva tud megnyitni.