Ezeken a tanfolyamokon az eredeti, Gary Craig által létrehozott EFT módszeren túl az EFT továbbfejlesztéseit, az EFT Mesterek tapasztalatait és saját magyarországi tapasztalatainkat is megtanítjuk. Beépítettük a tananyagba a külföldi tanfolyamok, konferenciák anyagát. Hallgatóink máshol el nem érhető kiadványokhoz, esettanulmányokhoz jutnak hozzá.

A tanfolyamok hétvégenként kerülnek megszervezésre. Egy-egy alkalom 2 napos (szombat-vasárnap), online vagy a Visegrádi utcai helyszínen kerül megrendezésre.

  • Minden tanfolyami nap 9.30-tól 18.00 óráig tart, 1 órás ebédszünettel, délelőtt és délután egy-egy 20 perces szünettel. Az egyes tanfolyami blokkok 1,5-2 órásak, prezentációt, egyéni, páros és csoportos gyakorlatokat, valamint bemutató kezeléseket tartalmaznak.
  • A hallgatók minden tanfolyamon tanfolyami segédletet kapnak, amelybe jegyzetelhetnek is.

TEKINTETTEL ARRA, HOGY AZ IDÉNRE TERVEZETT EFT1 TANFOLYAMOT MÁR MEGTARTOTTUK, MOST MEGRENDELHETED EGY KORÁBBI EFT1 TANFOLYAM VIDEÓ FELVÉTELÉT. EBBEN AZ ESETBEN MEGRENDELHETED AZ EFT2 ÉLŐ TANFOLYAMOT IS. A KEDVEZMÉNYEK (LD. ALÁBB) UGYANÚGY ÉLNEK.

AZ EFT1 ÉS EFT2 TANFOLYAMOK EGYÜTTES MEGRENDELÉSE ESETÉN 20% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK. A KUPON KÓD: EFT20