Az EFT Akadémián az eredeti, Gary Craig által létrehozott EFT módszeren túl az EFT továbbfejlesztéseit, az EFT Mesterek tapasztalatait és saját magyarországi tapasztalatainkat is megtanítjuk. Beépítettük a tananyagba a külföldi tanfolyamok, konferenciák anyagát. Az EFT Akadémia hallgatói máshol el nem érhető kiadványokhoz, esettanulmányokhoz jutnak hozzá.

A tanfolyamok hétvégenként kerülnek megszervezésre. Egy-egy alkalom 1 napos (szombaton), vagy 2 napos (szombat-vasárnap), online vagy a Visegrádi utcai helyszínről közvetítve kerül megrendezésre.

  • Minden tanfolyami nap 9.30-tól 18.00 óráig tart, 1 órás ebédszünettel, délelőtt és délután egy-egy 20 perces szünettel. Az egyes tanfolyami blokkok 1,5-2 órásak, prezentációt, egyéni, páros és csoportos gyakorlatokat, valamint bemutató kezeléseket tartalmaznak.
  • A hallgatók minden tanfolyamon tanfolyami segédletet kapnak, amelybe jegyzetelhetnek is.
  • Az EFT Akadémia több szintből áll és mindegyik szint több tanfolyamot tartalmaz. Az 1. szint, az EFT Alapozó Szint abszolút mindenkinek ajánlott, mert ezeket az ismereteket a saját magad és a környezeted érdekében mindenképpen ajánlatos elsajátítaniod. Az Alapozó Szintre a belépéshez semmilyen előzetes ismeret, vagy képzettség nem szükséges.

Az alábbi tanfolyami választékban a jelenleg megrendelhető tanfolyamokat találod. A tanfolyam megnevezésénél a tanfolyam nevétől kötőjellel elválasztva látod az időpontját. Ugyancsak feltüntettük a tanfolyam megnevezése mellett, hogy online vagy a helyszínen kerül megrendezésre. A tanfolyamról egy rövid leírást is láthatsz, amely tartalmazza a részvétel feltételeit is. A rövid ismertetőt követő linkre kattintva a tanfolyam részletes leírását is elolvashatod. Az alábbi pontokban néhány példát láthatsz a tanfolyamok elnevezésére:

  • Az 1 napos tanfolyamok jelölése például: VILLÁM EFT-210619
  • A 2 napos tanfolyamoknál a következő jelölést alkalmaztuk: az első nap például EFT2-1-210710, a második nap például EFT2-2-210724

Kérlek, figyelj, hogy melyik dátumra rendeled meg a tanfolyamot!

Minden tanfolyam részvételi díját legkésőbb a tanfolyam kezdete előtti napon teljes egészében be kell fizetni. Visszatérítésre nincs mód (méltánylandó esetben lehetséges egy következő tanfolyam díjába beszámítani.) Miután a 2 napos tanfolyamok díja az 1. nap előtt befizetésre kerül, a 2. napnál mindenhol az Ingyenes megjelölés szerepel.

Természetesen több tanfolyamot is megrendelhetsz egyszerre. Ebben az esetben kedvezményt adunk. A kedvezményre jogosító kuponok leírását az adott szint tanfolyam listája után találod.

FONTOS: Az EFT Terapeuta képzés alapszintje 2021. szeptemberében kezdődik az EFT3 tanfolyammal, ezekre a képzésekre (a megfelelő vizsga letétele után) már lehet jelentkezni. EFT kezdő szint legközelebb 2022. januárjában indul (a dátumokat lásd az egyes tanfolyamoknál). Ezekre a tanfolyamokra is folyamatosan lehet jelentkezni.