A DokiMarketing blogot szeretném olvasni,

tanulni szeretnék az üzletről,

mert érdekel, hogyan építünk fel egy orvosi vállalkozást.

(Vagy, ha már van, hogyan hozzuk ki belőle a

maximumot?)

 

Ki az, aki ezt írja?

A nevem Dr. Lovas Gyöngyi, és 2011. augusztusa óta építem a vállalkozásomat. Gyere, olvasd, hogyan csinálom! Még mindig sokat tanulok, és le is írom, miket.

Miért osztom meg? Sok bukkanón vagyok túl, ami lehetett volna akár sima felület is, ha valaki ezeket korábban leírta volna nekem.

Mi fog történni, ha itt feliratkozol? 

Amikor írok egy új bejegyzést a blogon, értesítést küldök róla, valamint kommunikálni fogok Veled, minden aktuális programról, ahol tanulhatsz tőlem/velem/általam. Rendkívül megtisztelő számomra, ha ezt teszed.

Citromail, vipmail és hotmail címekre nem szoktak kimenni a levelek, sajnos ilyenkor más címet kell megadni, hogy megkapd ezeket.

Kérlek, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

2 pipás feliratkozás!

A teljes feliratkozáshoz kérlek, pipáld be, hogy elolvastad és elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatót - ezzel hozzájárulsz a személyes adataid kezeléséhez. Ezen kívül kérlek, pipáld be azt is, hogy hozzájárulsz reklámtartalmú e-mailek fogadásához is, mert csak ekkor fogok tudni hírleveleket küldeni Neked. (Ha nem pipálod be, akkor is fel tudsz iratkozni, csak értelme nincs, mert nem fogok egy e-mailt sem küldeni. És hogy ne tároljak felesleges adatokat, ha így iratkozol fel, egyből törlődik is az adat.) Ezeket a hozzájárulásaidat bármikor visszavonhatod a későbbiekben, minden levél tartalmaz leiratkozási linket, ahogyan korábban is, és soha nem küldök kéretlen levelet, ahogyan korábban sem.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Soha nem küldök spam-et, és bármikor leiratkozhatsz. Adatvédelmi tájékoztató és jogi nyilatkozat

 

Ezek közül egyik sem érdekel, de tovább lépek a személyiség-elemző teszthez.

(Ha feliratkozol, az egyéb eseményekhez/ingyenes anyagokhoz vezető linkek megtalálhatók a köszönő oldalon, a "Feliratkozom" gomb megnyomása után is.)